TRANSPIRATIILE IN EXCES

Transpiratia in exces poate sa apara si la nivelul palmelor, dar cel mai des la nivelul axilei.Persoanele care au aceasta problema intotdeauna se confrunta si intampina dificultati in efectuarea multor operatiuni.
Datorita intensificarii transpiratiei in anumite momente poate sa apara anxietatea de situatie.Ades aceste personae sunt puse intr-o continua satre de discomfort, datorita transpiratiei,care poate produce senzatia lipsei de igiena personala.

Tratamentul cu toxina botulinica are efecte fevorabile atat pentru tratarea transpiratiei palmare cat si a celei de la nivelul axilelor.Tratamentul consta in injectarea substantei, direct in zona in care transpire in exces. Interventia nu este dureroasa, nu necesita anestezie locala si nu necesita internare. Efectele sunt vizibile imediat la 2-6 zile, ele se mentin timp indelungat pana la 7-9 luni. Tratamentul permite reintoarcerea imediata la activitatile cotidiene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>